Laat u wekelijks verrassen door een andere chef met specialiteiten uit zijn of haar keuken! 

Maximaal 10 gasten per keer, altijd inclusief een drankje en koffie/thee na.

U schuift gezellig aan tafel met andere gasten maar kunt ook kiezen voor een tafel voor 2, lekker privé.

Op onderstaande dinsdagen bij Rumah Maya op Mient 158 in Den Haag.

 


30 mei 2023: Indonesische 3 gangen menu door chef Grace  á €30 p.p.

Authentiek Indonesische 3 gangen maaltijd uit de keuken van chef Grace.

U zult gerechten proeven uit oa de Molukken, Java, Celebes en Sumatra.

Het voorgerecht is een typisch traditioneel Moluks gerecht, het hoofdgerecht bestaat uit ajam kuning met sajour campur en we sluiten af met pisang goreng als nagerecht.


6 juni 2023: La bella Italia met chef Fabiana Toni  á €35 p.p.

Fabiana kookt een verrassend Macro-Mediterraanse diner die niet alleen feestelijk is maar ook voedzaam en vol levenskracht. Macro-Mediterraanse betekent een Italiaanse maaltijd met ingrediënten van de oer-Mediterraanse dieet (gebaseerd vooral op volkoren granen, peulvruchten, groenten en fruit) gemixt met ingrediënten van de Macrobiotisch dieet. Alles is natuurlijk, geheel en vers. Het Menu wordt bepaald door seizoensproducten en zal bevatten een mix van antipasti, een primo piatto met contorno en een toetje (natuurlijk gezoet).


13 juni 2023: Indonesische Soto door chef Maya á €25 p.p.

Deze avond staat chef Maya in de keuken voor een heerlijke Indonesische Soto soep. Een heerlijk gevulde maaltijd(kippen)soep volgens authentiek Indonesisch recept. Selamat Makan!


September 2023 - Japans met Misato & Izumi

Misato & Izumi, a Japanese cooking Duo based in Den Haag, will welcome you to the delightful world of authentic Japanese home cooking and ultimately to a cozy Japanese home.

"一汁三菜(Ichijyu-Sansai)" is our secret sauce, capturing the essence of how we truly enjoy a meal in Japan. The literal translation is "One soup and 3 dishes" which describes the basic components of Japanese cuisine. Our dinner comes with rice, a main dish, two side dishes, soup, and dessert. However, it goes beyond its literal meaning. It's the unspoken rhythm of the Japanese dining experience, an instinctual way of savoring food that we want to share with you.

Using the freshest seasonal ingredients, we whip up dishes that satisfy not just your stomach, but also your heart. So, come as you are, and let's enjoy the simple pleasures of good food and great company.